![پخت مربای پرتقال حلقه ای،طرز تهیه مربای پرتقال حلقه ای درست کردن مربای پرتقال حلقه ای,طرز درست کردن مربای پرتقال حلقه ای](https://khoyweb.ir/wp-content/uploads/2022/09/d8b7d8b1d8b2-d8aad987db8cd987-d985d8b1d8a8d8a7db8c-d9bed8b1d8aad982d8a7d984-d8add984d982d987-d8a7db8c_631a017b26b14.jpeg)
حلقه ای مواد لازم برای مربای پرتقال حلقه شده: 1 کیلو پرتقال، 1 کیلو شکر، 3 لیوان آب، 3 لیتر آب اضافی، 1 قاشق غذاخوری گلوکز، 1 قاشق غذاخوری آب پرتقال طبیعی، 1 لیوان پرتقال طرز تهیه مارمالاد حلقه ای پرتقال: در ظرف نسبتاً بزرگی سه لیتر آب بریزید و نمک اضافه کنید و حل کنید و رزرو کنید و سر و ته پرتقال را جدا کرده و با وسیله تیز برش های نازک درست کنید و خیس کنید در آب قرار دهید و نمک به مدت 5 ساعت شکر و 3 پیمانه آب و گلوکز را در ظرفی بریزید و روی حرارت ملایم بگذارید تا شکر حل شود. پرتقال ها را از آب و نمک خارج کنید و با آب سرد معمولی بشویید و در آبکش بریزید و بعد از مدتی جوش آمدن شکر حلقه های پرتقال را اضافه کنید و بگذارید مربا غلیظ شود تا خراب نشود سپس آبغوره را اضافه کنید. پرتقال تازه را بعد از چند جوش خاموش کنید و 24 ساعت در همان ظرف استراحت دهید سپس در ظرف مورد نظر انتقال دهید و در یخچال نگهداری کنید، امیدوارم درست کنید و از طعم آن لذت ببرید، فوق العاده است.