طرز تهیه فلفل دلمه ای برای تهیه فلفل دلمه ای، گل کلم و فلفل ها را با آب و نمک بشویید. و در آبکش بریزید تا کاملا خشک شوند و به اندازه دلخواه خرد کنید و روی پارچه پهن کنید و بگذارید یک شب بماند و آب اضافی آنها خشک شود و خیار را خرد کرده و 2 قاشق چایخوری نمک بپاشید و 1 ساعت صبر کنید. سپس با آب سرد بشویید.سبزیجات خرد شده را در قابلمه بریزید و مقداری آب جوشیده سرد به آن اضافه کنید و 5 دقیقه بجوشانید تا نرم شوند سپس آبکش کنید.سرکه را با 2 قاشق چایخوری نمک و فلفل سبز تند و برگ بو به مدت 5 دقیقه بجوشانید و بگذارید خنک شود و سبزیجات خرد شده را که کاملا خنک شده اند به همراه سیر و ادویه ترشی داخل شیشه بریزید و با سرکه پر کنید و در شیشه را ببندید. شیشه را ببندید و به مدت یک هفته در جای خنک قرار دهید. به جای گل کلم می توانید از کلم قرمز استفاده کنید، در صورت تمایل می توانید هویج را نیز به این مواد اضافه کنید. طرز تهیه فلفل دلمه ای برای تهیه فلفل دلمه ای می توانید از هر یک از دستورهای بالا استفاده کنید اما سبزیجات دیگر را از دستور تهیه کنید. افزودن سیر و موسیر به این ترشی کاملا اختیاری است، طعم فلفل دلمه ای به تنهایی در ترشی بسیار خوب است طرز تهیه فلفل دلمه ای با روغن زیتون برای تهیه ترشی فلفل دلمه ای با روغن زیتون، مقداری فلفل دلمه ای را چرخ کرده و در خیارشور بریزید. در ظرف را بپوشانید و با روغن زیتون پر کنید و در ظرف دربسته را به مدت 24 ساعت در یخچال بگذارید سپس فلفل ها را در صافی بگذارید تا روغن اضافی آن گرفته شود.فلفل ها را داخل شیشه بریزید و روی آن نمک بپاشید و روی آن را با سرکه بپوشانید و در شیشه را ببندید.این ترشی بعد از ۲ روز ته نشین می شود. می توانید از روغن زیتون اضافی برای تهیه انواع سس و سالاد استفاده کنید. ترشی فلفل سوخاری مواد لازم برای ترشی فلفل سوخاری فلفل دلمه ای 3 سرکه سیب، نصف لیوان آب، شکر 1.5 پیمانه، یک چهارم پیمانه نمک، نصف قاشق چایخوری سیر، 1 حبه فلفل سفید بدون چرخ و خردل، مقداری طرز تهیه فلفل دلمه ای روی گریل، فلفل ها را به صورت سالم در سینی بچینید فلفل را در فر قرار دهید یا فلفل را چهار قسمت کنید و هسته باقی مانده را بردارید و در سینی فر قرار دهید تا پوست روی سینی است فلفل را در فر از قبل گرم شده با دمای 200 درجه سانتیگراد به مدت 20 دقیقه قرار دهید و 30 دقیقه بگذارید تا پوست بسوزد و قهوه ای شود. نایلون را ببندید تا بخار شود و پوست به راحتی جدا شود.در قابلمه آب و سرکه را بجوشانید و شکر و نمک و فلفل و خردل را اضافه کنید و پوست را از فلفل دلمه ای جدا کنید و به سرکه اضافه کنید و خاموش کنید. شعله را بعد از 5 دقیقه بگذارید تا سرکه خنک شود. فلفل را داخل شیشه بریزید و داخل آن را با سرکه پر کنید.این ترشی بعد از 1 روز آماده می شود و با گوشت و غذاهای کبابی طعم فوق العاده ای پیدا می کند. .